Monday, February 8, 2016

Pål Steigan som Norges James Kalb

Norge er et underlig land. I USA er en av de argeste polemikerne mot den liberale fascismen den konservative katolske advokaten James Kalb, som har skrevet den glimrende boka «The Tyranny of Liberalism».

Her i nisseland er derimot den konservative kommunisten Pål Steigan den uovertruffent beste kritikeren av det liberalistiske tyranniet!

På samme vis som det innen litteraturen foregår en utrenskning av reaksjonære ideer, renskes alt av tradisjonell/menneskevennlig arkitektur vekk i byggingen av Norge.

Hele Bjørvika-prosjektet er en manifestasjon av den liberalistiske fascismens seier, og møter alle med sin glisende, seierssikre tanngard når de ankommer Norge sjøveien. Norge er en sjøfartsnasjon, og ved å kle sjøsiden av vår hovedstad med modernisme viser de for all verden at her er den liberale ideologien enerådende. Nazistene kunne ikke ha gjort det bedre!
Bjørvika-prosjektet er en manifestasjon av den liberalistiske fascismens seier.

Wikimedia.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...